در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام.

من چندسال است پدرم فوت کرده است. و با مادرم زندگی میکنم. من بیمه پدرم هستم. در اصل مستمری بگیر است. الان سرکار میرم. اونجایی که رفتم من میخوام اونجا بیمه شوم. الان میخواستم بینم اونجایی که کار میکنم. و خودم بیمه میشم. بیمه پدریم قطع میشه؟و از مزایای که قبلا به تعلق میگیره الان هم تعلق میگیره؟مثل حق اولاد،بیمه تکمیلی،و......حقوقی که مادرم میگیره الان تغییری میکنه؟یا همون را بهش میدند؟میشه من در این مورد راهنمایی کنید.
اگر میشه جوابش را به ایمیلم ارسال شود.

s_sh_127@yahoo.com
تشکر.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
حق سهم شما از مبلغ مستمری کسر خواهد شد همچنین مزایایی درمانی قابل استفاده از مستمری پدر دیکر ایجاد نخواهد گردید

در صورت عدم اطلاع و متوجه شدن بیمه کیله مبالغ پرداختی به شما از پرداختی آتی کسر خواهد گردید