در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه عمر بیمه ایران خوب است
2 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بیمه ایران شرکت دولتی هست عین بقیه شرکت های دولتی. سال ها تجربه نشون داده شرکت های دولتی در ارائه خدمات، پرداخت خسارت و مدیریت سرمایه ناموفق هستند. سعی کنید وابستگی تون به شرکت های دولتی رو به حداقل برسونید.

بیمه ایران با زیان انباشه بیش از 3000 میلیارد تومانی سال ها طول میکشه تا فقط بتونه این زیان رو جبران کنه و برطبق گزارش بیمه مرکزی ضریب توانگری بسیار پایینی داره و وضعیت مدیریت مالی مناسبی نداره. شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم از شرکت های خصوصی قوی در حوزه بیمه عمر مثل بیمه پاسارگاد بیمه عمر خود را خریداری کنید.