در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام

اینجانب 50 سال دارم و حدود 34.5 سال پرداخت بیمه از بنگاه های مختلف به همراه خرید سربازی و سختی کار دارم و درخواست بازنشستگی دادم ، در سالهای آخر(از سال90به بعد) به علت اینکه میخواستم کار خود را انجام بدهم اقدام به تاسیس شرکت سهامی خاص کردم که خود مدیر عامل  و عضو هیات مدیره بودم شرکتم زیر ده نفر نیرو داشته و هنوز هم دایر میباشد  و من نیز مدیر عامل میباشم و به دلیل مجوز خاصی که دارم باید مدیر عامل مدرک تحصیلی مرتبط داشته باشد و شرکت نمیتواند تغییر مدیریت عامل داشته باشد و لیست بیمه اینجانب با عنوان مدیر عامل ارسال میشده و به علت خوب نبودن وضع اقتصادی و جهت سر پا نگه داشتن شرکت تصمیم گرفتم به شرکت دیگری که هلدینگ بود بروم تا بتوانم هزینه های شرکت را پرداخت کنم و با توجه به اینکه آن محل کار جدیدم شرکت بزرگی بود و طرح طبقاتی مشاغل در آن رعایت میشد پست جدید من را سرپرست زدند و با این عنوان لیست بیمه رد میشده حدود 15 ماه و با حقوق بالاتر از مبلغ شرکت خودم تقریبا دو برابر بنابراین در زمان اقدام بازنشستگی به علت افزایش نا متعارف حقوق و تنزل پست محاسبه حقوق بر اساس 5 ساله انجام شده است و رای تامین اجتماعی هم صادر شده و گفتند جهت اعتراض باید به دیوان عدالت  شکایت کنم

لطفا راهنمایی بفرمایید با شکایت در دیوان عدالت میتوانم رای بر محاسبه حقوق با دو سال بگیرم

در ضمن از فروردین 95 هم پرداخت بیمه نداشتم آیا با سر کار رفتن یا پرداخت خویش فرمایی یا از طریق شرکت خودم بازنشستگی ام دچار مشکل میشوم

با تشکر از توجه شما

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر خواسته شما براساس مستندات باشد میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری نتیجه بگیرید پیشنهاد میگردد با کارشناسان موسسه در این خصوص مشورت نمایید