در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

تهیه دستورالعمل ها و آیین نامه های اجرایی مشترک بین وزارت کار و امور اجتماعی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی چگونه انجام می گیرد  ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

بر اساس ضرورت و مشترک بودن مباحث حفاظت فنی و بهداشت کار در کارگاه  های مشمول قانون کار و مطابق ماده 106 قانون کار جمهوری اسلامی ایران ، دستورالعمل ها و آیین نامه  های اجرایی مربوطه به فصل چهارم قانون به پیشنهاد مشترک وزارتخانه  های کار و امور اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .