در بیمه آتش سوزی توسط
برای بیمه کردن باید به شعب بیمه ایران مراجعه کرد یا نمایندگی؟

بهترین بیمه برای آتش سوزی کدام هست؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

جهت خرید بیمه فرقی بین نمایندگی ها و شعب نیست ، ولی در بعضی از شعب بیمه ایران صدور انجام نمی شود و شما را هدایت می نمایند به نمایندگان شهرتان ، در کل بیمه آتش سوزی در تمامی شرکت ها یکسان می باشد و در نرخ کمی با هم تفاوت دارند که شما می توانید از چند بیمه درخواست نرخ با پوشش های یکسان بنمائید و خودتان انتخاب نمائید.

* ضمنا بهتر است قبل از خرید بیمه آتش سوزی با یک نماینده مجرب در این امر  مشاوره بفرمائید.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما