دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
کبد پیوندشده درقانون بیمه جزو ازکلرافتادگی ارسال میشود
1 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
خیر
از کار افتادگی بر دو نوع است :
جزئی و کلی
که طبق بند 13 و 14 ماده 2 قانون تأمین اجتماعی تعریف می شود.

بند 13 ( تعریف از کار افتادگی کلی ) : ” ازکارافتادگی کلی عبارت است از کاهش قدرت کار فرد بیمه شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از یک سوم از درآمد قبلی خود را به دست آورد . ”

بند 14 ( تعریف از کار افتادگی جزئی ) :
ازکارافتادگی جزئی عبارت است از کاهش قدرت کار بیمه شده به نحوی که با اشتغال بکار سابق یا کار دیگری فقط قسمتی از درآمد خود را به دست آورد.”

چنانچه روند درمان منجر به یکی از شرایط فوق گردد شما از کارافتاده تلقی میگردید.