در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

حد مجاز بار با دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی برای کارگران زن چقدر است  ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

1-بر اساس ماده 75 قانون کار انجام کار های سخت و زیان آور و خطرناک و نیز حمل بار بیشتر از حد مجاز با دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی برای کارگران زن ممنوع است .

2-حد مجاز بار تعیین شده در آیین نامه حمل دستی بار که در تاریخ 5/3/89 به تصویب وزیر کار و اموراجتماعی رسیده برای کارگران زن 16 کیلوگرم و برای کارگران نوجوان و بالای 50 سال 10 کیلوگرم،بین 19-50 سال 16 کیلو گرم و حداکثر وزن بلند کردن بار در کار های نشسته برای زنان نباید از 3 کیلو گرم بیشتر باشد.

3-بر اساس ماده 4 آیین نامه فوق الذکر، حمل دستی بار و بدون استفاده از وسایل مکانیکی اصولاً برای زنان در طول مدت بارداری و همچنین ده هفته پس از زایمان ممنوع می باشد .