در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا بیمه امید فقط خودروهای پلاک مناطق آزاد را بیمه می کند یا خودرو های پلاک ملی را هم بیمه می کند؟  در شهرهای غیر از مناطق آزاد؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

مؤسسات‌ بیمه‌ مناطق آزاد  می‌توانند نسبت‌ به‌ بیمه‌ اموال‌ و مسؤولیت‌(غیربیمه‌ اشخاص‌) در چهارچوب‌  آیین‌ نامه‌ و رعایت‌ قوانین‌ ومقررات‌ مربوط در مناطق‌ ویژه‌اقتصادی‌ فعالیت‌ کنند.