در لیست بیمه توسط
در نرم افزار لیست بیمه بعد ازنصب برنامه وقتی وارد برنامه شده پوشه پشتیبانی رو باز کرده وگزینه دریافت جدول مشاغل زده ومسیر فایل tab-job را وارد میکنم پیام stop working برنامه رو میده. لطفا راهنماییم کنید. در ضمن اولین باره که برنامه را نصب میکنم
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

به واحد انفورماتیک یا فراوری شعبات تامین اجتماعی مراجعه فرمایید یا برنامه تامین لیست بیمه تان را به روز فرمایید.