در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام در حادثه رانندگی پزشک قانونی در استان کمسیون پزشکی گرفته وحکم نهایی 60 درصد دیه را صادر کرده ودادیار پرونده طبق ماده 16مسولیت مدنی درخواست نصف دیه را علل حساب صادر کرده تا بعد از قطعی شدن رای بقیه دیه را به زیاندیده بپردازند ولی بیمه پول را پرداخت نمیکند و میگوید باید حکم قطی دادگاه باشد ایا جواب بیمه منطقی است باتوجه به اینکه پزشک قانونی در شهرستان نتوانسته حکم صادر کند وارجاع به استان داده ایا بیمه می تواند در این مورد اعتراض کند که دیه باید کم شود با تشکر
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
"دوست عزیز شرکت بیمه موظف است طبق ماده 16 قانون بیمه شخص ثالث 50 درصد از دیه اولیه با رای پزشکی قانونی را بصورت علی الحساب پرداخت کند و چنانچه از این کار سرباز میزند میتوان با شکایت از طریق بازرسی شرکت یا از طریق بیمه مرکزی اقدام فرمایید
در ضمن اگر شرکت بیمه در مورد رای نهایی یا هر مساله ای در پرونده اعتراض دارد میتواند با معرفی وکیل به دادگاه اعتراض خود را اعلام نماید. اما درصورت قطعیت رای دادگاه و دستور پرداخت دیگر نمیتواند هیچ اعتراضی کند