در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من تحت تکفل پدرهستم ایشان دوماهه فوت کردن برادربزرگم شناسنامه پدرم رانمیدن تااقدام کنم حقوق وبیمه عمرپدرم رابگیرم البته حقوق پدرم راقط کردم میگه خودم میخوام بیمه رابگیرم لطفأراهنمایی کنیدباسپاس
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
ضمن عرض تسلیت و آرزوی صبر برای شما دوست عزیز
چنانچه ذی النفع بیمه عمر آن مرحوم شما باشید صرفا باید شما آنرا دریافت کنید و چنانچه هنوز به سن قانونی نرسیده باشید حق و حقوق شما به حساب دادگاه واریز شده و با نظارت قانون به قیم شما داده میشود.

و اگر ذی النفع شخص خاصی مشخص نشده باشد با برگه انحصار وراثت بین ورثه به نسبت مساوی تقسیم میشود.