در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (170 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید .من وحید جلالیان ازارومیه هستم.ببخشید مزاحمتون میشم. من سوال چند تا دارم.

اولا میخواستم بدونم وقتی یک بازاریاب بیمه عمر پاسارگاد مثلا 5تا بیمه 50000تومانی با تمام پوشش ها در1ماه معرفی میکنه و صادر میشود توسط نمایندش . چقدر کارمزد دریافت میکنه؟ و خود نماینده چقدر برای خودش برمیداره؟ من چند تا سایت خوندم .ولی همشون جوابهای متفاوتی نوشته بودن.

ودوما.در اول شروع همکاری با نماینده بیمه پاسارگاد آیا باید قرارداد بینشون نوشته بشه.؟؟چون من با نمایندم فقط عکس و فتوکپی کارت ملی و شناسنامه دادم.و 2تا برگ بهم داد و امضا کردم. و گفت اسم تو تو شعبه ثبت شده. منم پیگیر شدم دیدم اسمم ثبت شده. حالا خجالت میکشم بگم که قرارداد بنویسیم.خدایش نماینده خوبی هست.و سوال بعدیمو مینویسم بعدا. خیلی ممنون از زحماتتون.
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز اینکه چه مبلغی به بازاریاب داده میشه رقم  خاصی قانونی نشده چون این مساله صرفا بین نماینده و بازاریاب باید توافق بشه
اما برای اطلاع از میزان کارمزد به آیین نامه 83 مراجعه فرمایید.