در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام خسته نباشید من چهارسال پیش حادثه کاری دیدم تازه امسال سال 95دادگاه پروندمو داد ببرم بیمه رفتم بیمه بیمه میگه دادگاه سال 92 رای داده و ما نمیتونیم به روز دیه بهت بدیم،  و الان میگه اون خرج کردی ام که داشتی نمیدیم چون شکایت کردی ما فقط همون یه درصدی که دادگاه گفته رو میدیم الان باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان دیه و هزینه های پزشکی به صورت مجزا محاسبه شده و باید پرداخت شود البته در صورتی که بیمه گذار پوشش جبران هزینه های پزشکی را خریداری کرده باشد

و اما دیه باید عرض کنم که مبلغ دیه به تاریخ صدور حکم محاسبه و تا سقف مندرج در بیمه نامه بر عهده شرکت بیمه بوده و چنانچه از آن بیشتر باشد بر عهده بیمه گذار است
درصورتی که احساس میکنید شرکت بیمه حق شما را ضایع میکند میتوانید از طریق بیمه مرکزی از شرکت بیمه شکایت کنید