در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام خسته نباشید، توکار حادثه دیدم چهار سال پیش تازه امسال 95دادگاه پروندمو داد آوردم بیمه کار افرین الان میگن دیه به روز بهم نمیدن حکم قاضی واسه سال 92هست وبه اون سال دیه میدیم و چون شکایت کردی خرج کردتم نمیدیم باید چیکار کنم اگه میشه خواهشن الان جواب بدین تو بیمه هستم میگن بیاید الان رضایت نامه امضاء کنم ممنون میشم الان جواب بدید مرسی از لطفتون
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
در بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان دیه و هزینه های پزشکی به صورت مجزا محاسبه شده و باید پرداخت شود البته در صورتی که بیمه گذار پوشش جبران هزینه های پزشکی را خریداری کرده باشد.

و اما دیه باید عرض کنم که مبلغ دیه به تاریخ صدور حکم محاسبه و تا سقف مندرج در بیمه نامه بر عهده شرکت بیمه بوده و چنانچه از آن بیشتر باشد بر عهده بیمه گذار است.

اگر حکم در سال 92 صادر شده پس یعنی تعلل از طرف شما بوده که بعید میدانم پس از صدور حکم پرونده ای 3 سال در دادگاه بماند
به هر حال درصورتی که احساس میکنید شرکت بیمه حق شما را ضایع میکند میتوانید از طریق بیمه مرکزی از شرکت بیمه شکایت کنید.