در بیمه درمان تکمیلی توسط
استان البرز جایی هست که دندان پزشکی تحت پوشش بیمه تکمیلی باشه؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

اگر شما تحت پوشش بیمه تکمیلی هستید و هزینه های دندانپزشکی را پوشش میدهد  می توانید به مراکز طرف قرارداد شرکت بیمه گر مراجعه کنید و هزینه هایتان با تعرفه پرداخت میشود. در غیر اینصورت  مراکز غیر طرف قرارداد و یا پزشک معتمد خود بعد از مراجعه مدارک لازم را جمع آوری و جهت اخذ هزینه ها به شرکت بیمه گر ، نماینده یا شعبی که با مجموعه شما قرارداد بسته است مراجعه کنید.