در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام. لطفا میفرمائید هزینه جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث برای خودرو ام وی ام 110، مدل شهریور 93 چقدر هست؟ از تاریخ 9 شهریور 94 تا الان بیمه نداشته!

همچنین هزینه بیمه کردنش چقدر میشه برای یکسال؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در رابطه با جریمه دیرکرد معمولا جریمه دیرکرد هر روز برابر است با حق بیمه سال تقسیم بر 365

و برای استعلام بیمه شخص ثالث  می تونید اطلاعات تماس خود را در بخش دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه وارد نمایید تا نماینده بیمه منتخب با شما تماس بگیرند.

از طریق این لینک، می تونید فرم رو تکمیل کنید:  https://www.bidbarg.com/