در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من چندین بار شنیدم که بعد از بازنشستگی یه مبلغ چند ملیونی به فرد تعلق میگیره ایا واقعیت  اره؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

ﻛﺎﺭﻓﺮﻣﺎ ﻣﻜﻠﻒ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﮔﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ، ﻳﻜﺴﺎﻝ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻣﻌﺎﺩﻝ یک ﻤﺎﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺰﺍﻳﺎﻱ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻛﺎﺭ .

ﺳﻨﻮﺍﺕ = ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﻛﺎﺭﻛﺮﺩ * ۳۶۵ ﺭﻭﺯ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ

** در ضمن سنوات را کارفرما باید پرداخت کند نه بیمه

ﻓﺮﻣﻮل محاسبه ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ، ﺳﻨﻮﺍﺕ ، عیدی ، اضافه کاری ، ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ ، ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ، ﺗﻌﻄﯿﻞ ﮐﺎﺭﯼ