در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام؛

چگونه می توان با حکم مربی گری یا داوری کاراته خود را بیمه کنم؟  هزینه ماهیانه حق بیمه؟  نوع پوشش بیمه؟  اگر باشگاه داشته باشم تغییری ایجاد می کنه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط
جنابعالی با مراجعه به فدراسیون مربوطه از مزایای در نظر گرفته شده میتوانید استفاده کنید.ضمن اینکه با پرداخت ماهیانه285هزار تومان به نرخ سال 94 بصورت خویش فرما در تامین اجتماعی خودتون رو بیمه کنید

البته در کنار این بیمه توصیه میکنم برای خودتون با توجه به ریسک موجود در شغلتون بیمه عمر و سرمایه گذاری نیز تهیه فرمایید

درصورت تمایل میتوانید با نمایندگی3158 و یا اینجانب تماس بگیرید تا از خدمات مشاوره رایگان بهره مند شوید