در خرید بیمه سربازی توسط
باسلام.بنده بیمه تامین اجتماعی هستم و ماهانه مبلغی واریز میکنم.حالا به عنوان سرباز معلم بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح هم شده ام.سوال اول اینکه آیا همزمان میتونم از هر دو استفاده کنم ؟
سوال دوم بعد از دو سال سربازی میشه اون دو سال سابقه خدمات ددمانی به سابقه تامین اجتماعیم اضافه بشه ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما نمی توانید همزمان از دو بیمه ای که برای شما سابقه ایجاد می کند استفاده نمایید

2- در صورت داشتن شرایط لازم می توانید سوابق بیمه سربازی را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهید

مقررات خرید بیمه سربازی