در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
معتبر ترین نوع بیمه عمر چه بیمه ای است ? ثابت یا متغییر? چه مدت? تا چه مقدار در ماه پول پرداخت شود?
2 پاسخ
توسط
بنده کارشناس یا نماینده بیمه نیستم اما با توجه به تحقیق بیست روزه خودم از سایر بیمه ها فهمیدم که بیمه ایران معین یا همان مان به دلیل شفافیت بهتر است فقط یک ایراد دارد ان هم الحاقیه و طرح سپرده اش است زیرا سالی یک بار قابل تغیییر  هستند
توسط (4,400 امتیاز)
مطالعه شما دقیق نبوده بیمه ایران فقط امسال سود مشارکت در منافع واریز کرده است و در سال های پیش با حد اقل نرخ سود پرداخت می نماید .
در تمامی بیمه نامه های عمر الحاقیه مالی هر سال یک بار و در سر رسید سال مالی قابل صدور میباشد و ایراد بیمه مان نیست
توانگری بیمه ایران 59 و در نقطه بحرانی میباشد .
به دلیل دولتی بودن ،بیمه ایران شفافیت مالی ندارد