در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
باسلام من درشرکت دچارحادثه شده ام وازطرف بیمه مسولیت مدنی پارسیان برای گزارش حادثه امدن ومقصر نود درصد شرکت بود ده درصد من ومن ازناحیه بیضه دچار عوارض شدید واز طرف گوش دچار چهل درصدعوارض شنوایی وپارگی عصب گوش شده ام وازطرف دست دچار کشیدگی رباط دست شدهام لطفا راهنمایی کنید دیه چند درصد وچگونه تعلق میگیرد ایابیمه مسولیت مدنی دیه کاملش میدهد یاشکایت ازطریق دادگاه انجام بدهم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بلی باید شکایت کنید. بخشی از هزینه ها از محل تامین اجتماعی قابل پرداخت است و مابقی تا تعهدات مندرج در بیمه نامه که مابقی هزینه های مانده در صورت عدم پوشش کافی بیمه نامه به عهده شرکت شما است. در ضمن 90%  دیه متعلقه به شما بعد از تایید پزشک معتمد بیمه قابل پرداخت است

بیمه گذار( شرکت شما) موظف است به محض اطلاع از هرگونه ادعا علیه خود ، جهت دريافت خسارت بيمه مسئوليت بلافاصله و حداکثر ظرف مدت 5روز بصورت کتبی  بيمه گذار را مطلع نموده تا بيمه گر اقدام به تشكيل پرونده خسارت نمايد .سپس باتوجه به رشته بيمه اي مدارك و اسناد مشروحه ذيل را جهت تعيين ميزان خسارت به بيمه گر ارائه نمايد.
 بیمه مسئولیت حرفه ای پزشکان ، پیراپزشکان ، مسئول فنی بیمارستانها

-ارائه مدارک بالینی و شناسنایی بیمار

-نظریه سازمان نظام پزشکی و یا نظریه سازمان پزشکی قانونی

 بیمه مسئولیت در برابر کارکنان

-مدارک شناسایی و اشتغال به کار مصدوم

-در صورت فوت :نظریه کارشناس وزارت کار و امور اجتماعی، گواهی فوت ،جواز دفن ، گواهی انحصار

وراثت و گزارش مقامات انتظامی

-در صورت نقص عضو و جرح: مدارک بالینی مصدوم

 بیمه مسئولیت ناشی از اجرای عملیات ساختمانی

-ادعای خسارت برعلیه بیمه گذار توسط زیاندیده

-در صورت طرح دعوی از سوی زیاندیده در مراجع قضایی :ارائه مدارک مربوطه

2- مدارك ذيل جهت تكميل پرونده خسارت ( هزينه هاي پزشكي ، نقص عضو و فوت ) الزامي است .

      1-2- پرداخت هزينه هاي پزشكي

      الف) گزارش اولين مرجع درماني در زمان حادثه

      ب) گزارش بيمارستان در زمان پذيرش مصدوم

      ج) خلاصه پرونده مصدوم در زمان ترخيص وي

      د) گواهي پزشك معالج مبني بر نوع صدمات وارده و معالجات انجام شده

      ه) اصل كليه مداركك و هزينه هاي پزشكي و بيمارستان مصدوم

      و) تصوير شناسنامه مصدوم

2-2- اخذ مدارك ذيل جهت پرداخت خسارت نقص عضو به مصدوم بدون راي دادگاه الزامي است :

      الف) گزارش اولين مرجع درماني در زمان حادثه

      ب) گزارش بيمارستان در زمان پذيرش مصدوم

      ج) خلاصه پرونده مصدوم در زمان ترخيص وي

تبصره : كليه موارد فوق الذكر مي بايست ممهور به مهر بيمارستان يا مراكز درماني كه مصدوم در آن بستري بوده و حتي الامكان راسا توسط واحد رسيدگي به پرونده ازمراكز درماني مربوطه اخذ گردد.

      د) برگ شرح عمل بيمار و راديوگرافي هاي انجام شده

      ه)معاينه مصدوم توسط پزشك معتمد بيمه گر يا كميسسون پزشكي

      و) تعيين ميزان نقص عضو مصدوم توسط كميسيون پزشكي

      ز) دريافت گزارش بازرس اداره كار ( در صورت نياز )

      ح)تصوير شناسنامه مصدوم

3-2-اخذ مدارك ذيل جهت پرداخت خسارت به مصدوم در صورتيكه دادگاه مبادرت به صدور راي نموده باشد :

الف ) اصل يا كپي برابر اصل راي دادگاه

ب) اصل يا كپي برابر اصل گزارش بازرس اداره كار يا كارشناس رسمي دادگستري يا هيئت كارشناسي

ج) اصل يا كپي برابر اصل نظريه پزشكي قانوني

د) اصل يا كپي برابر اصل گزارشات دادگاه (شامل برگه هاي بازجويي ،‌ گزارش نيروي انتظامي و ...)

ه) تصوير شناسنامه مصدوم

4-2- اخذ مدارك ذيل جهت پرداخت ديه فوت به وارث قانوني الامي مي باشد :

الف) اصل يا كپي برابر اصل راي دادگاه

ب) اصل يا كپي برابر اصل گزارش بازرس اداره كل يا كارشناس رسمي دادگستري يا هيئت كارشناسي

ج) اصل يا كپي برابر اصل نظريه پزشكي قانوني

د) اصل يا كپي برابر اصل گزارشات دادگاه

ه)اصل يا كپي برابر اصل برگ انحصار وراثت

و) اصل يا كپي برابر اصل برگ قيم نامه يا برگ ولايت قهري (در صورت نياز )

ز) كپي از تمام صفحات شناسنامه متوفي و وراثت

5-2- مدارك مورد نياز ذيل جهت پرداخت خسارات مالي الزامي مي باشد :

الف) اصل يا كپي برابر اصل نظريه كارشناس خسارت يا كارشناس رسمي دادگستري

ب) اصل يا كپي برابر اصل راي دادگاه در صورتيكه شكايتي مطرح شده است به همراه گزارشات دادگاه

شماره تماس بیمه پارسیان   8259- 021