در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.ایا هزینه های عمل جراحی که شخص در تصادف آسیب ببیند هم مجانیست یا فرد باید بدهد ویا بیمه شخص ثالث؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

در صورت تصادف و ارجاع مصدوم با گزارش 115 یا مقامات انتظامی به بیمارستان در صورت داشتن بیمه نامه معتبر فرد مقصر کلیه هزینه ها رایگان است که بعد بیمارستان هزینه را از شرکت بیمه گر مطالبه میکند.

 درصورتی که مقصر شخص دیگری باشد و خودرو دارای بیمه نامه معتبر باشد :

1- فرد دارای گواهی نامه معتبر = از محل بیمه نامه خودروی شخص مقصر

2-فرد بدون گواهی نامه معتبر = از محل بیمه نامه خودروی شخص مقصر دریافت و شرکت بیمه از مقصر خسارت را مطالبه میکند

 درصورتی که مقصر شخص دیگری باشد و خودرو دارای بیمه نامه نباشد :

از طریق صندوق خسارت های بدنی قابل پرداخت است. و بعد از مقصر خسارت را مطالبه میشود

 درصورتی که مقصر حادثه نا مشخص یا فراری باشد :

از طریق صندوق خسارت های بدنی قابل پرداخت است.

در صورتی که مقصر خود شخص راننده باشد در صورتی که خودرو دارای بیمه نامه معتبر و پوشش حوادث راننده را داشته باشد:

از محل بیمه نامه خودروی شخص قابل پرداخت است

در صورتی که مقصر خود شخص راننده باشد در صورتی که خودرو دارای بیمه نامه معتبر نباشد:

میزان پرداختی برابر با تعرفه بیمه های پایه ( تامین اجتماعی .خدمات درمانی و بیمه سلامت)