در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بیمه عمر چیه ؟

انواع دسته بندی بیمه عمر و سرمایه گذاری چیست؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز با توجه به پیشرفت صنعت بیمه و نیاز جامعه به بیمه های اشخاص به صورت کامل تر و جامع تر بیمه های عمر توسط شرکت های مختلف بیمه ای به مردم عرضه شد.این بیمه ها با توجه به نیاز روز جامعه در برگیرنده ی پوشش های درمانی و بخش سرمایه گذاریست که در طول مدت قرارداد حامی و پشتیبان بیمه گذار خواهد بود.

 بیمه های عمر یک بیمه شخصی طولانی مدت (5تا30 سال) بوده که میتوان برای افراد مختلف از بدو تولد تا سن 65 سالگی صادر کرد.

برخلاف تصور عموم که بیمه های عمر تنها به دلیل پرداخت پول به خانواده متوفی صادر میگردد می توان گفت بیش از 90 درصد از پوشش های این بیمه در زمان حیات و مربوط به خود بیمه گذار است.

پوشش های درمانی عمر شامل :

  1. پوشش های حادثه ( نقص عضو در اثر حادثه ، هزینه پزشکی ناشی از حادثه و غرامت روزانه بستری در بیمارستان به علت کما)
  2. پوشش های از کار افتادگی کامل و دائم(سرمایه از کارافتادگی و مستمری بیکاری)
  3. پوشش امراض خاص(پرداخت غرامت برای سکته قلبی ، سکته مغزی ، جراحی عروق قلبی ، انواع سرطان و پیوند اعضای بدن)

و بخش سرمایه گذاری آن شامل :

  1. سرمایه فوت
  2. معاف بودن سرمایه از مالیات
  3. وام بدون ضامن
  4. سود تضمینی سالانه

می شود.

از آنجا که بیمه های عمر در تمامی شرکت ها یکسان بوده و تنها در برخی جزییات متفاوت هستند نظر شمارا به پوشش های شرکت بیمه ما جلب می نمایم.

شرایط بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه ما چیست ؟