در خرید بیمه سربازی توسط
سلام من سربازی را درجبهه بودم و دارای کارت ایثار هستم و قبل از خدمت دیپلم رزمندگان دارم و دارای 28 سال سابقه بیمه و دو سال خدمت سربازی را قبلا خریده بودم و اینک رایگان است و من برای استرداد پولم گفتند برگردانده نمی شود و یکسال سختی زیان آور شامل من نمی شود دلیلش چیست و من می خواهم به دیوان عدالت شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر قبل از خدمت بیمه داشتید وبابت خدمت پول پرداخت کرده باشید چنانچه شعبه از برگشت پول شما امتناع میکند از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید حق خود را بگیرید