در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام اگر علت حادثه فوت راننده ای در گواهی پزشکی قانونی سکته قلبی نوشته باشد ودر نظریه کاردان فنی بی احتیاطی آیا دیه به رانننده که خودش پشت فرمان بوده و مقصرحادثه بوده تعلق میگیرد؟البته بیماری قبلی قلبی نداشته آیا میتوان به نظرپزشکی قانونی اعتراض کرد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

اگر پوشش حوادث راننده داشته باشد  قابل پرداخت است

ولی در مورد اظهار نظر کاردان فنی و یا پزشک قانونی به این مساله ارتباط دارد که ابتدا بی احتیاطی صورت گرفته که در صورت مواجه شدن با تصادف سکته کرده اند. یا اینکه سکته باعث از دست دادن کنترل خودرو شده و موجب تصادف گردیده . که در مورد دوم شرایط گرفتن خسارت راحت تر است