در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام_ تصمیم دارم بیمه عمر بخرم ماهیانه50/000 تومان با افزایش سالانه 10% حق بیمه و همچنین حق بیمه رو سالیانه پرداخت کنم_اگر بعد از 10 سال بخواهم بازخرید کنم آیا سود تضمینی که تعلق میگیرد، سود مشارکت در منافع را هم محاسبه شده و تعلق میگیرد؟؟ یا فقط سود تضمینی بمن پرداخت میشود؟
4 پاسخ
توسط
با درود دوست عزیز با تبریک برای آینده نگریتون ،ولی برنامه ریزی کوتاه مدت در بیمه عمر صرفأ برای سرمایه گذاری به ضرر شماست و سود چندانی ندارد چرا که چند سال نخست از مجموع پس انداز تون مبلغی بابت ریسک شرکت جهت خسارتی که به ذینفع در اثر حادثه ممکن است پرداخت شود،کسر میشود که به مرور دوباره به صندوق شما بر میگردد درصورتیکه نگاه بلند مدت داشته باشید سود قطعی و مشارکت قابل توجهی در پایان قرار داد نصیب شما و خانواده تان میگردد آینده را امروز بساز
توسط (11,880 امتیاز)
درود بر شما
تبریک میگم به شما که برای آینده خودتون چنین تصمیمی گرفتید،در بیمه همر فرد چه قرارداد 10 ساله داشته باشد و چه قرارداد باز به اندوخته وی هم سود تضمین تعلق میگیرد و هم سود مشارکت و تفاوتی از این نظر ندارد.