در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام میخواستم بدونم برای برقکاری که آزاد کار میکنه و میخاد بیمه تامین اجتماعی خویش فرما بشه چه مدارکی بایدارائه بده
روی ساختمان هم کار میکنه(برقکاری )
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر منظور شما بیمه کارگران ساختمانی می باشد ابتدا باید کارت مهارت فنی و حرفه ای را اخذ نمایید و سپس به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست بیمه شدن نمایید در صورتی که سهمیه موجود باشد می توانید تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرید

اطلاعات تکمیلی در :

قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی