در بیمه روستایی و عشایر توسط
سلام.من معلول هستم از مستمری پدر متوفی خویش استفاده میکنم ولی خانواده من بیمه نمیباشن یعنی اگر من از دنیا بروم دیگر خانواده نمیتوانن از مستمری پدر م ک من الان استفاده میکنم استفاده کنن حقوق مستمری تامین اجتماعی قطع میشود.ایا من در این شرایط میتوانم خود را بیمه روستایی عشایری خدمات درمانی کنم تا خانواده ام بعد من از حقوق برخوردار شوند؟
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
دوست عزیز شما میتوانید با عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر از مزایای بازنشستگی و مستمری بازماندگان استفاده نمایید . تنها محدودیت برای شما جهت عضویت استفاده از گزینه از کار افتادگی صندوق است. امیدوارم موفق و پیروز باشید.