در سایر توسط
من درسال۱۳۹۱درحین انجام کاردچارحادثه شدم  وچندماه استراحت پزشکی داشتم ومستمریموگرفتم وازکارفرماشکایت کردم ایشان نوددرصدمحکوم شدند و من ده درصد مقصر شناخته شدم .و درپی شکایت از کارفرما.نظرییه پزشک قانونی رادارم که درحین حادثه دچار قطع عضو واز کارافتادگی شدم .آیا بعداز گذشت ۴سال از وقوع حادثه چیزی به من تعلق میگیرد یا....باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط
با سلام

اگر مدارک و شواهد لازم رو در دست داشته باشید می تونید به نتیجه برسونید

با شکایت به اداره کار

ضمنا از شواهد می شه به بیمه شما اشاره کرد

در صورتی که نداشته باشین می شه به خاطر همین موضوعهم ازش شکایت نمود و ضمنا نفرات هم می تونن شهادت بدن در دادگاه