در خرید بیمه سربازی توسط
سلام من کارت پایان خدمت ندارم مدتی است که در ترمینال مسافر بری مشغول کار شدم مسعول ترمینال منو بیمه نمیکنه میگه قانون بیمه میگه که کارت پایان خدمت نباشه تعاونی نمیتونه بیمه کنه من کار خطرناکی دارم. کمک راننده هستم لطفا راهنماییم کنید چطور بیمه بشم
3 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بیمه برای شما باید رد شود وبرای شما سابقه بیمه منظور شود ولی طبق قانون شما نمی توانید از خدمات تامین اجتماعی مانند بیمه بیکاری ، دفترچه بیمه و... استفاده نمایید