در شرکت بیمه توسط
با سلام چرا بیمه رازی در صدور بیمه های مسولیت انقدر تفاوت قیمت دارد(قیمت بیمه رازی نصف بیمه ایران میباشد)تفاوت در چی میباشد؟آیا خدمات بیمه ای آنها ضعیف است؟آیا شرایط پرداخت خسارت این شرکت فرق میکند؟این چه شکل جذب مشتری میباشد؟آیا میتواند ادامه بدهد؟لطفا تفاوتها را بگویید بیشتر ملاک میباشد .با تشکر
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در زمان خرید بیمه نامه باید دقت نمائید تمام پوشش های بیمه ایی  در نرخ های اعلامی یکسان باشند ،  ضمنا رقابت در بین شرکت ها باعث ایجاد اختلاف قیمت هایی شده است که در این موارد بیمه مرکزی ج.ا.ا. ناظر بر عملکرد شرکت هاست.