در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ما در یک شرکته 20 نفره هستیم اگه به صورت گروهی بیمه عمر بخریم بهتره یا هرکی به صورت مجزا
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بیمه عمر به صورت گروهی خریدن به طوریست که تمام پرسنل باید حق بیمه یکسان با شرایط یکسان داشته باشند. مزیت بیمه عمر به صورت گروهی این است که فقط 1 الی 3 درصد تخفیف در حق بیمه لحاظ میشود که با تعداد 20 نفر بعید میدانم شرکتی تخفیف دهد. شما انفرادی راحت تر میتوانید این کار را انجام دهید. و هر شخص بنا به شرایط مالی و پوشش های درخواستی بتواند خود را تحت پوشش قرار دهد. بیمه عمر گروهی در صورتی مناسب است که حداقل 50 نفر متقاضی باشند و بخشی از حق بیمه را شرکت پرداخت کند. ولی در خصوص شما پیشنهاد بنده این است که به صورت انفرادی این کار را انجام دهید و خیلی خوب است که هر ایرانی تحت پوشش بیمه عمر وسرمایه باشد. درضمن یک بیمه عمر و حادثه ساده زمانی هست که معمولاً با بیمه تکمیلی ارائه میشود و صرفا در صورت فوت یا نقص عضو غرامتی به شخص یا وراث پرداخت میشود که ناچیز است که بابیمه عمر و سرمایه گذاری اشتباه نگیرید.