در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا با خرید بیمه عمر ، می توان بیمه شخص ثالث ارزان تر خرید ؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

در حال حاضر بیمه شخص ثالث اتومبیل در تمامی شرکت ها یکسان سازی نرخ گردیده است و در برخی شرکت های بیمه ای در صورت دارا بودن شرایطی خاص بیمه گذار میتواند از 2.5 درصد تخفیف اضافی استفاده کند. یکی از این امتیاز ها دارا بودن بیمه عمر و سرمایه گذاری می باشد. در خصوص چگونگی بهره مندی از تخفیفات میتوانید با شرکت بیمه ای که قصد تمدید بیمه شخص ثالث خود را دارید مشورت نمایید. اما قطعا تخفیف متعلقه از 2.5 درصد بیشتر نخواهد بود.