در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در صورت خرید بیمه عمر آیا تفاوتی بین نمایندگی های یک شرکت است ؟ یا همه نمایندگی ها یه قرار داد خاص با یک شرایط خاص را می فروشند
2 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
با سلام و درود
تبریک بخاطر توجه شما ب این خدمت ارزشمند

همه ی نمایندگی های یک شرکت خدمت واحدی را ارایه میکنند منتها خود نمایندگی هم مهم هست که اولا درست مشاوره بده و مطابق با نیاز فرد قرارداد رو ببنده و حقوق و مزایای اون رو کامل تشریح کنه
دوما نمایندگی هایی ک داخل شعبات مرکزی هستند هم در صدور و هم در پرداخت خسارت سریع تر هستند ازین جهت که مراحل اداری سریعتر انجام میشه
سوما قدرت نمایندگی برای گرفتن خسارت از شرکت هم مهمه که البته اکثر خسارات بدون دردسر پرداخت میشن ولی در موارد خاص این قدرت و تعامل به کار میاد
امیدوارم پاسخ لازم رو دریافت کرده باشید