در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
اگه در تصادف هم خودم بمیرم و هم ذی نفع هام (خانوادم) در این صورت پول بیمه عمر به کی میرسه ؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
در بیمه های عمر و در قسمت ذینفع شما هم میتوانید ذینفع اولیه داشته باشید و هم ثانویه.در صورتی که اتفاقی برای ذینفعان اولیه افتاد ،سرمایه فوت و اندوخته به ذینفعان ثانویه میرسد.حتی اگر شما ذینفع ثانویه انتخاب نکرده باشید بعد از ذینفعان اصلی که در قید حیات نیستند نزدیک ترین افراد به فرد بیمه شده ذینفع خواهند بود.