در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نوع و نحوه تحویل وسایل حفاظت فردی به کارگران چگونه می باشد  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

باستناد ماده یک آیین نامه وسایل حفاظت فردی ،مصوب شورایعالی حفاظت فنی ،بمنظور انتخاب وسایل حفاظت فردی متناسب با نوع کار ،کارفرما مکلف به شناسایی و ارزیابی شرایط محیط کار برای تشخیص و کنترل خطرات و همچنین باستناد ماده دو آیین نامه بایستی وسایل حفاظت فردی متناسب با نوع مخاطرات احتمالی و محیط کار را به تعداد تهیه و بصورت رایگان در اختیار کارگران قرار دهد.