در پرداخت حق بیمه توسط
سلام . اگر کارفرما نیروهای پیمانکار را بیمه تامین اجتماعی نکند و پیمانکار بخواهد با پرداخت حق بیمه کارگران را به صورت خویش فرما بیمه کند شرایط کار به چه صورتی است؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام کارفرما موظف است طبق قانون کار وماده 36تامین اجتماعی کارگران خود را در ازای پرداخت حقوق بیمه نماید وچنانچه کار واگذار شده از طرف هر سازمان یا ارکانی که باشد آن واحد در پایان کار از کارفرمای شما درخواست مفاصا حساب نماید که کارفرمای شماهم طبق قرارداد با واگذارنده کار موظف میباشد کارگران خود را بیمه کندو بیمه خویش فرما مربوط به کارگران پیمانکار نمیباشد