در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (520 امتیاز)

با سلام

فرزندان تا چه زماني تحت تكفل محسوب مي شوند؟

1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)

با سلام

  • فرزندان دختر تاپيش از ازدواج و به شرط اين كه شاغل نباشند.
    – فرزندان پسر تا22 سالگي به شرط عدم اشتغال به كارمي توانند از مزاياي دفترچه درماني برخوردار شوند
    – فرزندان پسر بالاي22 سال ، در صورتي كه اشتغال به تحصيل داشته باشند يا بر اثر بيماري و نقص عضو بنا به تشخيص كميسيون پزشكي سازمان (موضوع ماده 91 قانون تامين اجتماعي )تحت تكفل پدر باشد.