در سایر توسط
با سلام

آیا بیمه نامه ای بنام تجهیز کارگاه وجود دارد؟ مبلغ حق بیمه چگونه مشخص می شود؟ و به چه عواملی بستگی دارد؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام .بلی

بیمه تمام خطر نصب E.A.R
به منظور نصب تجهیزات و ماشین الات کارخانه وتاسیسات از هنگام تجهیز کارگاه تا پایان عملیات نصب وکارهای ساختمانی ، آزمایش و راه اندازی طرحهایی نظیر کارخانه های صنعتی و تولیدی، نیروگاهها ، خطوط‌ انتقال نیرو ، تاسیسات‌مخابراتی‌وتلوزیونی،ذوب اهن،فولادسازی راه آهن ،خطوط لوله نفت وگاز،پتروشیمی،پالایشگاه و...این بیمه نامه صادر می گردد. بيمه تمام خطر نصب پوشش بيمه اي گسترده اي را فراهم مي آورد اين بيمه نامه نيز همانند بيمه تمام خطر مقاطعه كاران از جمله بيمه هاي تمام خطر مي باشد كه تقريباً هرگونه زيان يا خسارت ناگهاني يا غير قابل پيش بيني كه در طول مدت بيمه به اموال بيمه شده وارد مي آيد مشروط به اينكه به نحوي مشخص در بيمه نامه مستثني نشده باشد را تحت پوشش قرار مي دهد كه مهمترين آنها عبارتند  از :  آتش سوزي ، صاعقه ، انفجار، سقوط هواپيما ، همچنين خسارت ناشي از كاربرد آب و يا ساير اقداماتي كه به منظور اطفاء حريق صورت مي گيرد .

ـ سيل ، طغيان آب ، باران ، برف، بهمن ، امواج عظيم دريا در اثر آتشفشان .
ـ هرنوع طوفان .
ـ زمين لرزه ، نشست زمين ، لغزش زمين وصخره ها .
ـ دزدي ساده ، سرقت با شكست حرز .
ـ خطاهائيكه در هنگام نصب صورت پذيرد .
ـ سهل انگاري ، عدم مهارت ؛ عدم تجربه ، اعمال توام با سوء نيت .
ـ اتصال كوتاه ، جرقه زدن ، ولتاژ بيش از حد .
ـ فشار يا خلا بيش از حد ، ازهم گسيختن در اثر نيروي گريز از مركز .
ـ حمل و نقل اشياء مورد نصب در محوطه نصب .

میزان حق بیمه بستگی به میزان ریسک و ضریب خطر . میزان تعهدات مالی . ثالث. و پوشش های انتخابی دارد

جهت استعلام نرخ به صورت مناقصه تماس بگیرید