در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا مبلغ سپرده بذاریم بهتراست یا اقساط جلو بندازیم
5 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
در بیمه عمر سپرده گذاری خیلی بهتر از این است که حق بیمه چند سال را زودتر پرداخت کنید.
ولی اگر توان مالی خوبی دارید یک سپرده خوب در بیمه بگذارید چون این باعث میشود از سال اول بیمه شماسود خوبی تعلق بگیرد و اگر هم حق بیمه رو هم زودتر پرداخت کنید برای چند سال خودتون دیگه نگران نیستید که به تعویق بیفته و مسائل دیگر بوحود بیاید
موفق باشید