در بیمه بیکاری توسط
من ۲۴ سال سابقه بیمه دارم

ده سال پیش یه جواز کسب گرفتم اما چون بودجه مالیم خراب بود برادرم با جواز من کار میکنه باطلش نکردم

پار سال منو از کار اخراج کردن

رفتم بیمه بیکاری

بعد از ۹ ماه که بهم حقوق دادن بیمه منو بخاطر جواز کسب قطع کردن و خسارت ۹ ماه بیمه رو میخوان ازم بگیرن و سابقه ۹ ماه من هم پاک میشه

به رییس تامین اجتمایی گفتم که چرا روز اول به من نگفتین که اگه جواز کسب به نامم باشه بیمه بیکاری به من تعلق نمیگیره بعد از نه ماه پرداخت دارین به من میگین و چرا تا الان از من ۳درصد بیمه بیکاری رو گرفتین چون ۳ درصد رو پرداخت کردم باید بهم خدمات بدن

ایا راهی داره که نه ماه بیمه من پاک نشه و خسارت ندم

ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام طبق قانون تامین اجتماعی کسی که جواز کسب به نامش باشد نمیتواند از بیمه بیکاری استفاده کند اما تامین اجتماعی هم نباید مبلغ سه درصد بیکاری را از شما کسر میکرده حالا که کسر کرده باید به تعهدات خود عمل کند شما میتوانید با شکایت به دیوان عدالت اداری از حق خود دفاع کنید