در دیه و بیمه خودرو توسط
ماشین صفر کیلو متر از سایپا(ال 90) گرفته ام بیمه نامه اش نیامده؟ چه کنم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

در صورتی که سایر مدارک به دست شما رسیده مثلاً سند خودرو یا اینکه خودرو پلاک شده ولی بیمه نامه شما را ندادند به مرکز خدمات مشتریان سایپا تماس بگیرید تا اقدام به صدور یا تحویل بیمه نامه کنند. اگر اطلاعات خودرو خود را دارید از قبیل شماره موتور یا شماره شاسی یا پلاک میتوانید از سایت بیمه مرکزی استعلام بگیرید که آیا بیمه ای برای خودروی شما صادر گردیده یا خیر

استعلام بیمه مرکزی