در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
درود بر شما. اگر در قرارداد بیمه عمر جایی گفته نشده بود که این سرمایه بعد از سی سال به چه صورت پرداخت میشود و ما آن موقع خواستیم یکجا دریافت کنیم و شرکت بیمه قبول نکرد و گفت به صورت مستمری پرداخت میکنم تکلیف من پیرمرد اون موقع چیه!؟
2 پاسخ
توسط
با سلام کلیه قراردادهای بیمه عمر و سرمایه بر پایه پرداخت یکجا است و در یافت مستمری با درخواست شما میباشد یا تا آخر عمر یا تا زمان محدود برای اطمینان از بیمه مرکزی استعلام کنید
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،این به اخنیار شماست که تمام اندوخته خود را یکجا دریافت کنید یا به طور مستمری.البته این سوال قبلا جواب داداه شده بود.