در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 نحوه ارایه درخواست شکواییه به دیوان عدالت اداری چگونه می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

نحوه ارایه درخواست شکواییه در دیوان عدالت اداری مستلزم تنظیم و ارایه دادخواست می باشد که می بایست بر روی برگه های مخصوص دادخواست نوشته شود و همچنین تصاویر مصدق کلیه مدارک و مستندات ، به تعداد طرف دعوی به علاوه یک نسخه می باشد و مشمول پرداخت هزینه دادرسی به مبلغ 50،000 ریال در شعب دیوان و مبلغ 100،000 ریال در شعبه تشخیص می باشد .