در بیمه روستایی و عشایر توسط
با سلام ایا میشود سابقه بیمه تامین اجتماعی را وارد بیمه عشایر کرد وفردی سی وهشت ساله ام با چهر سال سابقه بیمه عشایر و چهار سال تامین اجتماعی  بازنشستگی من در عشایر کی خواهد بود
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بله می توانید سوابق بیمه تامین اجتماعی  را به بیمه روستایی و عشایر انتقال دهید

هر زن و مرد روستایی، عشایری و کشاورز غیر ساکن در روستا که حداقل ۶۵ سال سن، ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، می توانند از مزایای مستمری پیری استفاده نمایند و حداقل حقوق معادل دو سوم سطح درآمدی انتخاب شده ای که در همان سال حق بیمه مربوط به آن را پرداخت نموده است، دریافت کند.

اطلاعات تکمیلی در :