در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
هزینه عمل لاپاراسکوپی برای انسداد لوله های فالوپ بادفترچه بیمه تامین اجتماعی دربیمارستان نیمه دولتی
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام باید به اداره اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید و یا با شماره 66438459 یا 60982208  یا 60982213 تماس حاصل فرمایید

در ضمن می توانید با داشتن مدارک پزشکی به نزدیک ترین کارگزاری تامین اجتماعی مراجعه نمایید

 لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

لیست بیمارستان بیمه تامین اجتماعی