در بیمه درمان تکمیلی توسط
باعرض سلام
مادر من قرار است تحت عمل زانو قرار بگیرد وغضروفی که در زانوی ایشان است در آورده شود وزانو شستشو داده شود ایشان تحت پوشش بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ میباشند میخواستم سقف تعرفه بیمه مذکور را در مورد این عمل بدانم لطفا راهنمایی کنید
توسط (100 امتیاز)
سلام مادر من هم باید همین عمل رو انجام بده و همین بیمه اتیه سازان حافظ رو داره . شما تونستید از این بیمه استفاده کنید؟ سقف پوشش بیمه برای این عمل چقدره؟ میشه لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

باارزوی بهبودی وسلامتی برای مادر عزیزتان.

دوست عزیز برای اطلاع از سقف تعرفه باید با اون شرکت یا نمایندگی که قرار داد بیمه تکمیلی بسته شده تماس بگیرید ومطلع شوید چون بستکی به نوع قرارداد بسته شده دارد.