در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

من یه خودرو قسطی " تیبا ۲ " از نمایندگی خریدم ، متاسفانه بعد از ۱۵ روز از تحویل خودرو تصادف کردم و خسارت زیادی به قسمت جلو خودرو وارد شد در این حادثه مقصر شدم ، که تا این مدت خودرو بیمه بدنه نشده بود.

سئوال من این است که آیا وظیفه نمایندگی تحویل خودرو با بیمه ثالث و بدنه نیست . البته ثالث را تحویل داده .

با تشکر
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز وظیفه نمایندگی فقط در هنگام فروش خودرو بیمه کردن شخص ثالث میباشد که در بعضی مواقع وطبق خواسته خریدار بیمه شخص ثالث هم نمیشود .

واما بیمه بدنه در مواقع فروش لیزینگی شرکت فروشنده ماشین برای اطمینان از فروش خودرو به صورت لیزینگی آن را با بیمه بدنه به خریدار میفروشد