در دیه و بیمه خودرو توسط
پرونده من توی صندوق خسارت بدنی تکمیل و ثبت شده.از تاریخ ثبت پرونده نهایتا چند روز مهلت دارن پرداخت کنند؟ در صورت تاخیر از چه راهی باید اقدام کنیم که دیه رو بگیریم؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز نظر به اینکه پرونده های صندوق باید در کمیسیون ها مطرح شود و تعداد آنها بالاست لذا در نوبت قرار داده شده و تا مطرح شدن و تعیین تکلیف زمان بر است.