در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چنانچه تشکل کارفرمایی استانی تشکل نشده و یا در صورت تشکیل تشکل مزبور در مهلت های تعیین شده نسبت به معرفی نمایندگان هیأت تشخیص اقدام نکند تکلیف چیست ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)

با سلام

با عنایت به ماده 11 آیین نامه مربوط به انتخابات نمایندگان کارگران در هیأت های تشخیص چنانچه کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان تشکیل نگردیده و یا ظرف مهلت مقرر، کانون مذکور نسبت به معرفی نمایندگان مورد نظر در هیأت تشخیص مبادرت نکرده باشد واحد کار و امور اجتماعی می تواند در اجرای تفویض اختیار مقام محترم وزیر کار و امور اجتماعی نسبت به انتخاب و صدور اعتبارنامه نمایندگان مدیران در هیأت های تشخیص اقدام نماید.